Négyen egy dobozban!

Négy ember, két hét, egy autó, és vagy 4000 kilométer: ez lesz első lakókocsis nyaralásunk, a blog pedig ennek a krónikája.

Friss topikok

Utolsó munkanap! Vagy mégse?

2011.06.24. 23:34 gergocske

Bár csak hétfőn reggel indulunk, ma már teljes fordulatszámon pörögtünk, ami azt jelenti hogy felváltva telefonálunk egymásnak, hogy "csipeszből hányat vegyünk?" vagy "Neutrobiprobutalináz gyógyszert azért ugye teszünk?" Hát persze. A raklap sör alá. 

A nap kronológiája: a négyesfogat férfitagjaira hárult ma az a nemes feladat, hogy amit az elmúlt hónapokban, hetekben és napokban elmulasztottak, azt bepótolják. Hogy pl basztak elmenni valami közjegyzős papírt kitölteni a kicsi kis cégüknél, meg hogy kifizetni a februári (!!!) közüzemi számlákat és szerezni egy rohadt tetőcsomagtartót a királyi Vectrához. Meg ezer másegyéb. Kávézgatni, például. 

Éppen ezért, a kötelező napi kávézás után lazán becaplattunk a zsúfolt közjegyzői irodába, átverekedtük magunkat a közös telek miatt anyázó nagymamákon és lebaszkuláltuk a papírokat. Közöltük a hölggyel hogy jólenne ha ma kész lenne, ő megígérte hogy mindent megtesz, mi pedig megígértük hogy jókisfiú módjára még ma visszamegyünk a papírokat aláírni. Mondanom se kell, ez azóta se történt meg. 

Lett viszont tetőcsomagtartó! Tudom, ez nem túl hangzatos szalagcím pl a  Blikkhez, hogy BereczkiButkáék találtak maguknak tetőcsomagtartót, ha viszont a T. Blikk szerkesztők tudnák, hogy ez mekkora meló, biztos paparazzóznák a tetőcsomagtartó-árusokat. Röviden annyi, hogy a királyi verdára nem passzol akármilyen csomagtartó, na meg annak a tartója is fontos, a tetőcsomagtartó-tartó. Az két vasrúd kapcsokkal amely amúgy nincs.

Egy mondatban, figyejjé: miután kiderült, hogy a Robi apósának a csomagtartótartója nem passzol a Vectrára meg a Joe csomagtartójához, Bogica szólt Áronnak aki felhívta Ateket, de ő épp otthon fekszik, ezúton is gyógyulást, ő rábízta Danteszre, aki épp Gergő mellett állt a gumiszervizben, Gergő felvette a Szabi Vectrát, majd megkeresték a csomagtartókulcsot majd a csavarokat, de ekkor megjött Áron és felkerült a tartótartó, onnan már csak Attilával mentünk át Joe portájára a tartóért, majd az egészet leszereltük mert a királyi Vectra holnap esküvőn kell prezentáljon és gondolom a videós nehezen tudná kidugni a fejét a tetőcsomagtartón keresztül.

Stábgyűlés: a menetrendszerinti péntek esti kertiparti helyett ma szervezéssel és a hölgyek nyaralási témájú műkörmének nézegetésével töltöttük a naplementét. Hogy ez mit jelent pontosan? Társaságunk és talán a világ egyik elsőszámú műkörmöse, a Butka Boglárka (a Gergő húga, a Mona sógornője, nem összetéveszteni Főszereplő Boglárkával és Bereczki Barbarával!) szóval Boglárka szenzációs műkörmöket készített a csajoknak, fotó is lesz hamarosan. A beszélgetés közben nagyon kellett vigyáznunk, hogy ne nagyon beszélgessünk egymással, meg a gyermekkorról, mert akkor mit fogunk disputálni két hétig, egy dobozban? 

Holnapi teendők: Gergő már reggel elhúz, hogy még néhány kedves gumiabroncsot vásárló kliensét fogadja pólóban és rövidnadrágban, meg hogy ne kelljen takarítson. Monácska bevásárol, takarít, mos, ismét bevásárol, szóval csupa öröm és boldogság, Bogicáék menyegzőre mennek, és a gyöngyöző húsleves kavargatása közben is csak arra gondolnak, hogy a lakóautóban vajon lehet töltöttkáposztát főzni? Ha nem, bontunk egy sört. Következzen egy életkép, egy nem is olyan régi kőrösparti nyaralásból: 

De, vasárnap újra feltesszük a tetőcsomagtartót és a tetőcsomagtartótartót és irány Budapest, ott Vectra le, lakóautó fel, makramé terítő be, református falinaptár be, fikusz filadendron be, nippek a tévé tetejére fel, raklap sör be, MR2 Akusztik play, és indul a nyár! 

Szólj hozzá!

Címkék: lakóautó berendezés csomagtartó csomagok butkáék bereczkiék

A bejegyzés trackback címe:

https://4en1dobozban.blog.hu/api/trackback/id/tr593012693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása